Girl Behind the Screen
contest : My Hijab My Priority
Friday, June 5, 2015 | 9:03 AM | 1 comments
Bismillah . Dengan Nama Allah ..


setelah sekian lama tak masuk Giveaway baru kali ni terdetik nak masuk
itupun sebab giveaway ni sgt best :)

syarat :
 Copy banner diatas & jangan lupa untuk Sertakan jua sekeping gambar yang menutup aurat & boleh mengayakan dengan krativiti tersendiri bersama mereka yang tersayang .

 
PENYERTAAN :
  • Follow blog ain untuk memudahkan korang mengikuti perkembangan seterusnya.
  • Siapa yang ada blog boleh tinggalkan jejak blogid korang beserta nama 
  • pada siapa yang tiada blog sila nyatakan nama & dimana anda menghantar contest ini (emil/ig)  emil boleh melalui ainsyaahidah@yahoo.com / direct ke insta ainsyaahidah 

sory takde gambar dgn orang lain . just my own photo .

semoga contest ini dipenuhi barakah.



hello cute stalker(s) ! I'm owner of this.this is my second blog .blog ni tiada button follow so just follow my first diary .just be nice here. then i will nice with you #byOwner
[ One | Two | Three | Four ]

diary About Stuff





template by: Sha's daughter
editor: Farah 'Adila
Doodle: tumblr
Software: AP CS5